Hoe het werkt voor verkopers

Hoe het werkt voor verkopers

Gratis via Funda je huis verkopen? Ja het kan echt !
Jij schakelt GRATIS !Makelaar Almere in om jouw woning of appartement, kosteloos, snel en voor de hoogste prijs te verkopen.
Dit tezamen met de daarbij beste voorwaarden. Dat is het doel!

Onderstaand uiteengezet hoe het verkoopproces eruit ziet waardoor wij ook jouw woning voor de hoogste prijs verkopen.

Welke stappen dienen er precies doorlopen te worden ?

1: Vrijblijvende en gratis waardebepaling voorzien van het juiste vraagprijsadvies

Onze gratis makelaar Almere komt vrijblijvend langs voor de waardebepaling en opname van jouw woning.

Die geeft jou een advies over de juiste vraagprijs in deze markt en de verkoopstrategie.
Uiteindelijk bepaal jij als verkoper zelf de vraagprijs. Wij adviseren slechts, maar jij beslist !

2: Jouw huis gratis compleet op Funda & social media promotie

Wij verzorgen een professionele foto’s en laten je woning inmeten conform NEN2580 , dat verplicht is door Funda.
Ook de tekst van de woning verzorgen wij voor je. Wij ontzorgen jou dus volledig.
Als dat allemaal klaar is dan plaatsen wij je woning op Funda met een complete advertentie. Ook melden wij je woning aan op andere woningwebsites en promoten we deze op diverse social media.

3: Bezichtigingen en open huis

In overleg met jou plannen we een aantal bezichtigingen en/of open huis data. Deze rondleidingen verzorg je als verkoper zelf. (jij weet tenslotte alles van je eigen woning).
Zie je dit niet zitten of heb je daar helemaal geen tijd voor, dan kan GRATIS! Makelaar Almere dit ook voor jou verzorgen tegen een geringe meerprijs van € 995,- De meeste online/doe het zelf makelaars kennen deze optie echter niet! Informeer hiernaar bij onze makelaar. Een Open Huis wordt bij de start van de aanmelding op Funda en overige social media aangekondigd voor een maximale zichtbaarheid.

4: Het biedingsproces en gunnen

De sluitingsdatum voor de online biedingstermijn is een aantal dagen na het laatste open huis.
Kandidaat kopers hebben dan nog genoeg tijd om bijvoorbeeld een (extra) hypotheekberekening te laten maken en nog aanvullende vragen te stellen. Uiteindelijk resulteert dit in de hoogste en beste opbrengst van jouw woning, zonder dat je de verkoopmakelaar hiervoor betaalt.
Wanneer de online biedingsprocedure is afgelopen, wordt er door GRATIS! Makelaar Almere contact met jou als verkoper opgenomen om de biedingen en daarbij horende voorwaarden door te spreken.
Wij adviseren je over het beste bod en voorwaarden, maar ook hier geldt weer dat jij als opdrachtgever uiteindelijk beslist..

5: Koopovereenkomst en eigendomsoverdracht

Wanneer er gekozen is voor de koper met het beste profiel, stelt de door ons aangewezen projectnotaris in Almere de koopovereenkomst op en laten deze door jou en de koper(s) op kantoor van de projectnotaris tekenen, of via docusign (digitaal).
Na ondertekening zal de notaris dan de eigendomsoverdracht gaan voorbereiden en op de dag van levering (het transport van de woning)  alles in goede banen begeleiden.