Over ons

Klanten waarderen ons met een 9.2 op Funda       

GRATIS! Makelaar Almere is een handelsnaam van STERK! Makelaars.

Experts in de lokale / regionale huizenmarkt met de juiste kennis en vaardigheden om er voor te zorgen dat bij de verkoop van uw woning de maximale opbrengst wordt gerealiseerd in een door u gewenst tijdsbestek in de huidige markt.

Wij zijn aangelsoten bij de VBO branche-organisatie en hebben jarenlange ervaring in het aan- en verkopen van woningen. Voor ons bestaat het presenteren van uw woning niet alleen uit het plaatsen van uw huis op Funda en andere woningwebsites. Wij zullen daarnaast ook een analyse maken van het te verkopen object en kijken of we wellicht met facebook/instagram en/of andere (social)media uw woning wellicht ook moeten gaan (regio)targetten op andere gericht/latent woningzoekenden. 
Onze schat aan ervaring in zowel offline als online media zorgt ervoor dat we daarmee tot een uitstekend plan van aanpak komen om uw woning onder de juiste doelgroep te bereiken, maar vooral te beraken!

Meer weten ? Wij zijn elke dag te bereiken van 09.00 's morgens tot 22.00 uur 's avonds. Ook in het weekend ! Bel ons nu vrijblijvend op 06-15 65 45 70.

Klik hier om onze reviews te lezen.